عفونت بعد از تعویض مفصل

Contents

عفونت بعد از تعویض مفصل

تعویض مفصل زانو و لگن از معمول ترین عمل های جراحی می باشد. در اکثر بیماران، جراحی تعویض مفصل درد را بسیار کاهش می دهد و به آنها کمک می کند که زندگی کاملتر و فعالتری داشته باشند.

با این وجود هیچ روش جراحی بدون خطر نیست. درصد کمی از بیماران تحت عمل تعویض مفصل لگن یا زانو (تقریبا 1 در 100) ممکن است پس از عمل دچار عفونت شوند.

عفونت بعد از تعویض مفصل ممکن است در سطح یا عمق اطراف ایمپلنت های مصنوعی ایجاد شوند. عفونت ممکن است در طول بستری بودن شما در بیمارستان یا پس از رفتن به خانه ایجاد شود. این عفونت ها بندرت می تواند حتی سالها پس از عمل جراحی نیز رخ دهند.

در این مقاله قصد داریم درباره علت عفونت بعد از تعویض مفصل، علائم و درمان آن مطالبی را ارائه نماییم.

عفونت-بعد-از-تعویض-مفصل
عفونت-بعد-از-تعویض-مفصل

 
علت

در یک مفصل تعویض شده ممکن است عفونت در طول جراحی یا هفته ها تا سال ها پس از جراحی رخ دهد.

رایج ترین راه های ورود باکتری ها به بدن عبارتند از:

1- از طریق شکاف پوست
2-  در طی جراحی‌های دندانپزشکی (مانند کشیدن دندان یا کانال ریشه)
3- از طریق زخم های ناشی از سایر روش های جراحی

بعضی از افراد در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت پس از جراحی تعویض مفصل هستند. عواملي كه خطر ابتلا به عفونت را افزايش مي دهند عبارتند از:

1- نقص های ایمنی (مانند HIV یا لنفوم)
2- دیابت
3-  بیماری عروقی محیطی (گردش خون ضعیف به دست و پا)
4- درمانهای تضعیف کننده ایمنی بدن (مانند شیمی درمانی یا کورتیکواستروئیدها)
5-   چاقی

علائم

علائم عفونت تعویض مفصل عبارتند از:

1-   افزایش درد یا سفتی در مفصلی که قبلا به خوبی عمل می کرد.
2- تورم
3-   حرارت و قرمزی در اطراف زخم
4-  تب، لرز و عرق شبانه
5- خستگی

دکتر منصور ابوالقاسمیان جراح ارتوپد خوب در تهران و جراح زانو و لگن و همچنین فوق تخصص جراحی لگن و زانو با روش های نوینی به انجام درمان هایی مانند جراحی تعویض مفصل زانو و لگن می پردازند. جهت رزرو وقت قبلی و مشاوره می توانید با شماره 02188703402 تماس حاصل نمائید. همچنین برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام ایشان مراجعه کنید.

درمان

درمان غیر جراحی

در بعضی موارد فقط پوست و بافت نرم در اطراف مفصل عفونی می شوند و عفونت به طور گسترده در مفصل مصنوعی گسترش نمی یابد. این مشکل یک عفونت سطحی نامیده می شود. اگر عفونت زودهنگام رخ دهد، ممکن است دکتر شما آنتی بیوتیک های داخل وریدی یا خوراکی را تجویز کند.

این درمان برای عفونت های سطحی اولیه میزان موفقیت خوبی دارد.

درمان جراحی

عفونت هایی که از بافت های سطحی فراتر می روند و دسترسی عمیق به مفصل مصنوعی را به دست می آورند تقریبا همیشه نیاز به درمان جراحی دارند.

دبریدمان. عفونت های عمیق که در اوایل و در عرض چند هفته پس از عمل جراحی اولیه رخ می دهند، ممکن است گاهی با تمیز کردن مفصل درمان شوند. در طی این روش، جراح تمام بافت نرم آلوده را برمی دارد. ایمپلنت به طور کامل تمیز می شود و قطعه پلاستیکی پروتز جایگزین می شود. بعد از این روش، آنتی بیوتیک های داخل وریدی برای حدود 6 هفته تجویز می شوند.

جراحی مرحله ای. در صورتی که عفونت به مدت طولانی باقی بماند، درمان آن از طریق برداشتن ایمپلنت، رفع عفونت و جایگزینی مجدد ایمپلنت می باشد.
عفونت های ناگهانی (آنهایی که ماه ها تا سالها پس از جراحی تعویض مفصل رخ می دهند) و کسانی که عفونت ها را برای دوره های طولانی دارند تقریبا همیشه نیاز به عمل جراحی دارند.

drabolghasemian

پاسخ

یک × 5 =

مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه
Call Now Button